top of page
TOŠKOVIĆ nekretnine - TOSKOVIC Company®
TOSKOVIC Company® - MADRID, España
TOSKOVIC Company®
TOSKOVIC Company®
Kompanija za promet nepokretnosti TOŠKOVIĆ nekretnine bavi se kupoprodajom luksuznih nekretnina na području zapadnog Balkana i u zemljama zapadne Evrope, posebno ističući: ŠPANIJU, Francusku i Hrvatsku (hrvatsko primorje) i kao takva na atraktivnim lokacijama svojim klijentima nudi:
luksuzne vile, kuće, stanove, hotele, tržne centre, poslovne prostore, sportske objekte, zemljišta za izgradnju po sistemu "KLJUČ U RUKE" po želji klijenta i drugo. 
Naši dosadašnji klijenti i poslovni saradnici su u poslovima sa nama prepoznali kvalitet i pouzdanost u poslovnom odnosu, prepoznajte ga i Vi. Tu smo za Vas!
S poštovanem,
kompanija TOŠKOVIĆ nekretnine - TOSKOVIC Company®
Kompanija za promet nepokretnosti TOŠKOVIĆ nekretnine sa sedištem u Kraljevu-Srbija, osnovana je 2004. godine kao porodična firma i kao takva je samo na početku svog poslovanja bila fokusirana na promet nepokretnosti u svom matičnom gradu Kraljevu. Ubrzo se posao proširio na srpsku prestonicu Beograd i atraktivne lokacije po celoj Srbiji da bi, sada posle dvadeset godina uspešnog rada, kompanija TOSKOVIC Company® postala poznata i priznata kako u svim EX YU republikama, sa akcentom na Republiku Hrvatsku i njeno bogato primorje, tako i po zemljama zapadne Evrope sa akcentom na ŠPANIJU (iz koje sve nastupa dalje ka ostatku Evrope i šire), od njenog krajnjeg severa preko Madrida gde poslujemo sa firmom pod imenom TOSKOVIC España - TOSKOVIC Company® pa dalje do Gibraltara i celokupne španske obale koja predstavlja izazov za turiste iz celog sveta.
 
Ako se na trenutak vratimo na hrvatsko primorje, ono što u tom delu zapadnog Balkana nudi naša kompanija
TOSKOVIC Company® odnosi se na hotele, vile, luksuzne kuće, građevinska zemljišta, izgradnju objekata po narudžbini klijenta po sistemu "KLJUČ U RUKE" i drugo.
Kompanija TOŠKOVIĆ nekretnine - Hrvatska pored velike ponude luksuznih nekretnina na atraktivnim lokacijama celom dužinom hrvatskog primorja, svojim klijentima nudi novi projekat pod nazivom "KLJUČ U RUKE".
Naime, ukoliko među ponuđenim gotovim luksuznim objektima klijent nije pronašao nekretninu koja zadovoljava njegove potrebe, ovaj projekat nudi mogućnost izgradnje objekta na željenoj lokaciji, površine i izgleda po ličnom odabiru.
Važno je dodati da tim stručnjaka stoji na raspolaganju za sve savete, dopune i pronalaženje idejnog rešenja.
Projekat "KLJUČ U RUKE" omogućava Vam da nepokretnost u potunosti prilagodite svojim potrebama i načinu života.
U to se podrazumeva potpuno unutrašnje uređenje i izgradnja pratećih elemenata odnosno: bazena, terena za bilo koju vrstu sporta...
Objekat može biti bilo koje površine, niske ili visoke gradnje, takođe i broj objekata nije ograničen.
Sve detaljnije informacije dobićete na upit.
Cilj projekta "KLJUČ U RUKE" i uopšte rada kompanije TOŠKOVIĆ nekretnine - Hrvatska je zadovoljstvo i sreća na licima naših klijenata.

Ono o čemu se ne priča mnogo u našoj kompaniji TOSKOVIC Company® jer se podrazumeva, a vredno je pomenuti jeste apsolutna papirološka ispravnost svih nekretnina i puna pravna sigurnost za klijenta iza koje stoji advokatski tim. 
Ako predstavljamo luksuz na hrvatskom primorju i potrebno je da dočaramo ukratko šta pod tim podrazumevamo, počeli bismo sa atraktivnim lokacijama na kojima se nalaze nekretnine iz naše ponude, blizina mora, privatne plaže, vile i kuće sa bazenima, teniskim i golf terenima. Mnogobrojni takvi objekti izgrađeni su samo par godina unazad a u ponudi su i oni objekti koji datiraju iz vremena od pre čak dva veka ali kompletno restauirani, osavremenjeni, prilagođeni životu današnjice podržavaju sve uslove savremenog i modernog načina života. Pomešana kultura Balkana od pre 200 godina i tehnologija 21-og veka predstavljaju savršenu kombinaciju i dobar poziv za kupovinu istih jer time obezbeđujete sebi luksuzan život i uživanje.
 
Kada je reč o ŠPANIJI kompanija TOSKOVIC Company® može da ponudi sve ono što Vi poželite, a kada mi kažemo sve, onda tako i mislimo.
To bi se ukratko jednim delom odnosilo na najmodernije i najluksuznije hotele, vile, kuće, stanove, tržne centre, sportske objekte, sportske terene, zemljišta za izgradnju, izgradnja na zemljištu po želji, po sistemu "KLJUČ U RUKE" i narudžbini klijenta, sve to na celoj teritoriji ŠPANIJE sa celokupnom španskom obalom i svim ostrvima.
 
Ono što je potrebno dodati a vezano je za ŠPANIJU jeste mogućnost svih vrsta poslovnih veza i kontakata u svim sverama i oblastima poslovanja čak i onih koji izlaze iz okvira poslovanja sa nekretninama. 
O drugim poslovima i o tome koje sektore poslovanja pokrivamo, informišite se na našem websajtu.
U Španiji Vas očekujemo u našoj firmi TOSKOVIC España -  TOSKOVIC Company® sa sedištem u Madridu.
 
Budite i Vi deo našeg uspešnog tima!
S poštovanjem,
Irena i Dragan TOŠKOVIĆ
TOŠKOVIĆ nekretnine - TOSKOVIC Company®


 

TOSKOVIC Company®
bottom of page